slanke symbolTab dig på en sund og sikker måde — uden piller og kure

Startside | om forfatteren

Sikker slank bog

Annoncer ...

 

Annoncer ...

...

Relevante links:
kalorietabel.dk
slankenyt.dk

Succes med Sikker Slankkvinde vejer sig

Læs disse beretninger med forbehold. Ikke alle klarer det lige godt, og det kræver under alle omstændigheder en helhjertet indsats at nå sin idealvægt.

Normalt bringer jeg ikke "solskindshistorier", før og efter fotos eller lignende, eftersom de let giver et misvisende billede af, "hvor let det hele er".

For langt de fleste er det ikke let at nå og fastholde sin idealvægt. Sikker Slank gør det blot mere overkommelig.

"Efter at have prøvet alverdens 'slankekure' over de sidste mange år, blot for hver gang at ende med at veje lidt mere, var det med nogen skepsis, at jeg hørte om 'Sikker Slank' ...

I mit tilfælde var målet et spørgsmål om at genvinde så meget af min tidligere form, at jeg uden besvær igen kunne gå op på 4. sal (hvor jeg har min lejlighed) samt at kunne holde ud at se billeder af mig selv igen uden at skamme mig.

Jeg gik i gang i starten af maj og oplevede hurtigt, at det virkede - jeg tabte mig faktisk.

Samtidig - og noget overraskende - har jeg fået det bedre på en lang række andre områder:

Jeg er mere produktiv og kreativ i mit arbejde som ledelsesrådgiver.

Jeg har det kropsligt bedre - færre mærkelige fornemmelser/smerter.

Jeg er klart mere energisk - tager gerne turen nedefra og op igen til 4. sal, hvis jeg kommer i tanke om noget, jeg har glemt.

Jeg er kommet i gang med at cykle igen - dejligt.

Jeg går op på 4. sal uden at måtte tage pauser. …
Og så har jeg nu - ca. 3 måneder efter starten - tabt mig 13 kg (foreløbigt).

Det er da faktisk ikke så ringe!"

K. Hansen


"Mit nye liv begyndte den dag, jeg ikke længere kunne tage mine favoritbukser på.

Selvfølgelig var jeg utilfreds med min vægt og kropsstørrelse længe før oplevelsen med bukserne, men det var den sidste dråbe.
Jeg tog en fast beslutning om, at jeg ville tabe mig ...

... John Buhl viste mig forskellige bøger. Blandt andet "Sikker Slank", som blandt andet indeholder opskrifter på vegetarretter.

Jeg prøvede nogle af dem, og nu er min familie (som ikke er vegetarer) begyndt at bede mig om at lave grønsagsretter til middag, fordi de smager så godt! ...

Nu er jeg meget tilfreds med min nye livsstil. Maden jeg spiser er sund, varieret, fedtfattig og smager godt.

Jeg har ikke spor lyst til at spise kød længere. Det eneste jeg nogen gange savner er is med chokolade. Men jeg har fundet et våben til at kæmpe imod den "kalorie- og fedtbombe": Jeg tager noget af mit bedste tøj på, kigger i spejlet og ser at størrelse 38 passer fint. Bagefter tager jeg mine gamle bukser i størrelse 42 frem (dem, som tidligere var for små til mig!) og bliver forfærdet over hvor tyk jeg var, og lysten til is forsvinder!"

A.S.


"I dag har jeg nået den (idealvægt). 57 kilo, højde 168 cm. Og jeg er simpelthen så glad! Så I skal have mange tak. Jeres bog er god, rigtig god. Gid den må blive solgt i et stort oplag ... Tak for, hvad I har lært mig. At tabe sig er udmærket, men alvoren bag at forstå hvad det betyder for ens helbred, er nok i det lange løb hovedgevinsten."

Med venlig hilsen, Else Petersen, Aalborg


 

Jeg har nu været på din slanke-"kur" i to uger, og det går faktisk bedre end forventet. Det nye jeg har lært (f.eks. *hvorfor* raffinerede kulhydrater ikke er godt) samt den gradvise måde man kan indføre tingene på gør at det ikke har været overvældende svært at vende en livstids forfærdelige vaner. (Faktisk overraskende nemt.)

Blandt andet savner jeg næsten ikke søde sager. Bortset fra i eftermiddags. Der havde jeg pludselig trang til et stykke lagkage eller sådan noget. Jeg drak vand og senere et stykke fuldkorn, og det hjalp delvis. Så følte jeg mig mærkeligt rastløs, og jeg besluttede mig for at hvile hovedet lidt.

For at gøre det kort, så sov jeg tre timer. Jeg havde knapt anet at jeg var træt, og slet ikke *så* træt. Og sliktrangen var ganske væk. (Som du siger er sødt jo stimulerende, så man bruger det måske til at holde sig kørende.) … ".

Hilsen Frants"Kære John.

Jeg vil lige melde tilbage hvordan der er gået mig efter jeg har købt bogen "sikker slank i 7 trin".
Jeg kan ikke mindes hvornår jeg sidst har været så frisk og sund som nu…

… I går hoppede jeg i to par bukser, som jeg sidst kunne passe sommeren 98.

… Slutteligt kan jeg fortælle, at jeg har bestilt bogen til min søster (hun er ikke det jeg vil kalde overvægtig 165 og 55 kg).

Men hun har det simpelthen så godt efter hun har læst din bog.

Den nye kost giver meget energi, og de par kg som hun gerne vil tabe, er nu røget. Det betyder meget for hende, at jeg har forståelse for, at hun også vil leve sundt og tabe et par kg. Hendes tøj strammer jo også når hun har taget på…"

Mange positive hilsener

Maibritt Lillethorup NielsenDe overvægtige, der har succes med at tabe sig, og efterfølgende fastholde deres vægttab, har som regel lært at spise sundt og forholdsvist kaloriefattigt, uden at være afhængige af fastlagte slankediæter.

Når du begynder at spise sund mad, uden eller næsten uden raffinerede fødevarer, og ikke for meget, som du lærer om i Sikker Slank, går det meste nærmest af sig selv, eftersom ...

En forholdsvis kaloriefattig men næringsrig kost,
der mætter godt, løser dine vægtproblemer.


 

I et TV-program (Qtv) støttede Sikker Slank konsulent Jesper N. Rasmussen en af deltagerne i at følge en sund slankekost baseret på Sikker Slank og vegetarkost. Her er resultatet ...

10 uger med nye kostvaner - 16 kg lettere

"Efter utallige mislykkede slankekure, valgte jeg at tilmelde mig et tv program, hvor 10 overvægtige kvinder skulle teste 10 forskellige slankekure og livsstile. Jeg blev udfordret med livsstilen som veganer (en veganer indtager ikke animalske fødevarer ... heller ikke mælk og æg.

Jeg blev præsenteret for min coach Jesper N. Rasmussen. Han gav mig en masse spændende bøger, som blandt andet omhandlede det at ændre sine kostvaner, og kunsten at kunne overholde og udleve sin nye livsstil. Mine yndlingsbøger var: "Fat For Life", "Sikker Slank" og "Kunsten at ændre vaner", alle tre bøger skrevet af John Buhl.

Jesper bad mig om at sætte mig et mål for, hvor mange kilo jeg ønskede at tabe mig på de 10 uger. Jeg ønskede et vægttab på ca. 20 kg. Et højt mål, men Jesper var optimistisk.

For at kunne smide så mange kilo på så få uger, var et liv som veganer ikke nok. Jeg skulle frasortere alt fedt og stivelse i min kost.

Det var blandt andet, olie, kartofler og mel. Det vigtigste for et positivt vægttab er, at man skal forbrænde flere kalorier end man indtager. Jeg var ikke den store motionist, så det betød absolut ingen fedt og stivelse for mig! Ingen oliven, majs, brødcrutoner og dressing i min salat.

Salaten (bladgrønt) skulle være hovedbestanddelen i min daglige kost, derefter kogte grøntsager og til sidst måske lidt hjemmekogt grønsagssuppe.

Den første uge som veganer var svær. Jeg skulle undvære min ost, mit hvide brød og mit højt elskede daglige glas mælk! Kødet var ikke så slemt at undvære, da jeg altid har sat mest pris på det grønne! Slik og kager har aldrig sagt mig noget, så det skænkede jeg ikke en tanke.

Min største udfordring var, at skulle tilberede et lækkert og indbydende måltid som også mættede, derfor havde Jesper givet mig en bog med spændende og simple fedtfattige vegetaropskrifter.

Veganer retterne var nøje afmærkede. Bogen hedder: "Vegetar Light" skrevet af Karina Schramm. Bogen hjalp mig i de første uger med at komme godt i gang. Derefter kunne jeg selv finde på nye ting.

Mine indkøbsrutiner blev også meget anderledes. Før i tiden gik jeg lige forbi grøntafdelingen, som er det første man kommer til i min Brugs, og direkte til slagterafdelingen, for så at slutte af ved mælk og brød. Nu startede og sluttede mine indkøb i grøntafdelingen ... hvilket til min store overraskelse blev meget billigere, da jeg heller ikke længere kom forbi afdelingen for søde og sjove nipsting!

Min psyke kunne ikke følge med mit konstante vægttab. Jeg kunne ikke se at jeg havde tabt mig, og jeg følte mig stadig meget tyk. Men Jesper var god til at lytte til mig, og kunne forklare hvad jeg præcis gennemgik, at det var helt normalt. Han forklarede hvordan jeg skulle takle mine negative tanker. Nogle af de vigtige redskaber jeg fik, for at bevare og styrke min selvtillid, var at gøre lidt mere ud af mig selv, inden jeg tog på arbejde. Jeg skulle hver dag se mig selv, som en slank pige, i spejlet. Det gav pote! Jeg fik dagligt venlige kommentarer, og jeg følte mig positivt bemærket.

Jeg havde ugentlig kontakt med Jesper, det gav mig tryghed og en sikkerhed ved det jeg gjorde var godt og korrekt. Jesper var god til at give ris og ros på de rigtige tidspunkter, så min kampgejst fortsatte i et konstant tempo.

Kiloene raslede af mig, og mit humør fulgte med i den rigtige retning. Sikke meget nyt tøj jeg har købt, og samme mængde er smidt ud! Jeg er gået fra str. 50 ned til str. 42 i busker og fra XL til M og S i bluser.

Jeg har ikke nået mit næste mål (at veje 70 kg), men jeg fortsætter med at spise som jeg gør ... formegentlig resten af mit liv, da jeg ikke kan undvære min nye livsstil. Jeg drikker stadig ikke mælk, og spiser kun kød til nød, når jeg får gæster til middag, eller selv er i byen.

Jeg abonnerer på frugt og grønt fra Internettet, for det gør det endnu mere spændende hver uge, og indholdet i kassen er forskelligt hver gang. I kassen findes der også frugt og grønt, jeg normalt ikke ville købe, og noget som jeg aldrig har set før, det udfordrer mig til stadig at være kreativ i køkkenet. Mine smagsløg har ændret sig, det hele smager af meget mere. Nu kan jeg ikke fordrage smagen af fed mad og salt.

Jeg er begyndt at dyrke motion, for at min krop kan blive ved med at bevare og med tiden, øge forbrændingen. Min motion består af styrketræning.

Jeg er blevet mere glad, og meget mere åben for nye udfordringer – jeg tør mere. Jeg er ikke længere hæmmet af en stor og tung krop - jeg orker meget mere! Jeg kan sove igennem en hel nat, da jeg ikke længere skal tisse op til 8 gange (hvor nogle af gangene var falsk alarm).

Jeg løber op af trapperne, og stiger gerne af bussen to stop før tid, for at få lidt frisk luft, og en rask gåtur. Jeg elsker at shoppe tøj, og nu prøver jeg tøjet i prøverummene, inden jeg køber det, og ekspedienten må gerne hjælpe mig! Jeg er ikke længere flov over at vise mig nøgen for min kæreste! Jeg har ikke længere et behov for at gemme mig i menneskemængden, jeg viser mig frem, og nyder den positive respons!

Jeg føler mig ikke længere tyk og fed, selvom jeg stadig mangler 10 kilo!

Jeg kan kun anbefale alle denne kostændring, og et godt råd er, at bruge en coach som Jesper i starten af forløbet, da der er mange dårlige vaner der skal ændres og mange tanker som skal bearbejdes.
Jeg ønsker jer en rigtig god fornøjelse!

Venlig hilsen og en stor tak til Jesper N. Rasmussen."

Marie Løye Balle